Zoek en boek

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote ZwaanGelegen bij het natuurgebied Lutterzand en de Duitse grens

Gelegen op het Twentse land

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan. Voor wie op zoek is naar een prachtig hotel in een natuurrijke omgeving is het hotel in de Lutte een perfecte locatie. Het hotel ligt op korte afstand van het natuurgebied Het Lutterszand en ook het Landgoed Singraven ligt nabij.

  • Hotel beschikt over bowlingbanen
  • Restaurant met heerlijke gerechten
  • Prachtig natuurgebied om te fietsen en te wandelen
  • Een vergaderzaal en een partycentrum

 

Hotel in De Lutte

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan is van alle gemakken voorzien. De knusse en gezellige sfeer is aanwezig in het hele hotel, zodat u zich snel thuis voelt. Na een actieve dag kunt u dan ook heerlijk bijkomen in ons à la carte restaurant onder het genot van een smakelijk diner. Heeft u toch nog energie? kom dan een potje bowlen op één van de vier bowlingbanen.

De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en beschikken over de benodigde faciliteiten. De rustige omgeving van het hotel in De Lutte draagt bij aan een goede nachtrust, zodat u er de volgende dag weer lekker op uit kan.

Aan natuur geen tekort

Vanuit het Overijsselse kerkdorp De Lutte kunt u via ontelbare fiets- en wandelroutes de verrassende schoonheid van de Twentse natuur. Het Landgoed Singraven is het ideale uitgangspunt. Vanuit het landgoed lopen diverse wandel- en fietsroutes de mooie Twentse bossen in.

Ons team heet u van harte welkom!

Foto's en video's 

Wilt u alvast in de stemming komen voordat u naar ons hotel komt? Bekijk hier de foto’s en video’s van ons hotel.

Foto's en video's

Gezellig bowlen

Hotel-Restaurant De Grote Zwaan beschikt over een partycentrum met 4 bowlingbanen, gezellige bar/brasserie en een sfeervol restaurant. Dit is een uitstekende locatie om te bowlen onder het genot van een hapje en drankje.

Faciliteiten

Het mooie Twentse landschap

De omgeving van Hotel-Restaurant De Grote Zwaan in De Lutte is schitterend om te fietsen en wandelen. Zo kunt u de Twentse Bergen bewonderen: de Tankenberg, de Hakenberg en de Paasberg. 

Omgeving

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.